Home
 Despre Craciun
 Cantece de craciun
 Sala Jucariilor
 Galerie foto
 Contact
Renii lui Mos Craciun
Mos Craciun este ajutat in deplasarile lui de 9 reni fermecati: Rudolph cel cu nasul rosu, care este si preferatul Mosului, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder si Blitzen.
Fabrica lui Mos Craciun

Agitatie teribila in Marea Sala a Jucariilor . Masinute alearga de colo-colo intr-o ultima verificare, papusile capata rochiile cele mai frumoase, catelusii de plus zambesc din cutiile lor , si peste tot pluteste un fosnet de hartie colorata. Nu stiti cum fosneste hartia colorata? E o imbinare de rosu, verde, din cand in cand albastru si mult, mult auriu .. Suna a sarbatoare, suna colorat, suna .. a Craciun! Pentru ca asta este explicatia pentru toata invalmaseala din Marea Sala, vine Craciunul!

Intr-un colt Mos Craciun citeste foarte concentrat o lista lunga. Ochelarii ii atarna pe varful naslui, gata-gata sa cada, dar el nici nu observa, atat este de perocupat. Renii il ajuta cu scrisorile de la copii, sint foarte multe ! - Dasher! striga el catre unul din reni,. Verifica te rog, e gata papusa cu parul albastru si rochie de printesa pentru Catalina?
- Este gata! ii rapunde renul de undeva dintre cutii. Imbracata, parfumata si impachetata!

Dand din cap cu multumire, Mos Craciun mai scoase din sertar un teanc de scrisori.
Vixen, Prancer si Comet citesc impreuna cu mare atentie. Sint atat de preocupati sa multumeasca toti copiii incat aproape ca nu le pasa ca se ciocnesc in coarne.

- Danut ar dori o barca nu prea mare, cu motor, si care sa mearga pe uscat. Parintii lui i-au explicat ca nu e frumos sa ude covorul, si el doreste sa ii asculte! anunta Prancer zambind.
- Mai am si eu o scrisoare! spuse Cupid. Andreei i-au ramas mici foarte multe hainute, asa ca isi dreste fie o papusa foarte mare, fie o surioara mai mica. Si un catel care sa manance biscuitii care ii cad ei pe jos.

HoHoHo rase Mos Craciun, in timp ce privirea lui buna se umezeste Isi priveste cu drag renii. Toti se pregatesc pentru marea sarbatoare. Dancer, Donder si Blitzen i-au lasat pe ceilalti reni sa citeasca, in timp ce ei supravegheaza cu atentie felul in care spiridusii impacheteaza cadourile.
Usa se deschide, si in Marea sala intra Rudolf, cel mai de pret ajutor al lui Mos Craciun. Sarcina lui este tare grea! Nasul lui rosu trebuie sa lumineze drumul in seara cea lunga de ajun, si trebuie sa faca treaba excelenta! Nici un copil nu trebuie sa se trezeasca de Craciun fara cadou!

Jucarii - Magazin Jucarii
Design by Ovidiu Magdalinoiu
Romanian Top66 meetmenow  
				Shopping Online